• PRIVIREA

  Sa taca, dar sa clocoteasca! Asa o vrea si asa vrea si el sa fie dorit.

  O pandeste si o scruteaza! In detalii aproape inimaginabile!

  Las’ ca ea sa-l acuze ca exagereaza cu activitatile erotice, ca sufera de exacerbarea morbida a indragostirii, dar nu ar vrea ca tocmai ea sa-i stinga iluzia deliranta ca ar fi iubit, ca nu i-ar placea sa fie privita de el.

  Cum sa faca asta tocmai ea care beneficiaza de belsug de frumusete. Tocmai ea despre care se poate spune cum s-a spus despre o actrita celebra de la Hollywood ca „trupul ii umbrea sufletul”.

  Ea ar putea sa aiba despre el impresia ca e erotoman si sa creada ca erotomaniaia lui este o varianta a turbarii. Dar sa nu pretinda ca nu stie ca s-a imbolnavit nu dupa o muscatura in carne, ci dupa un sarut de-a dreptul pe suflet.

  El este totusi, pe cat de patimas, pe atat de departe de orice monstruozitate senzuala.

  Este, dupa cate se pare, intr-o stare intermediara, intre ratiune si nebunie. Delirul lui este sa o priveasca. Libertatea la care aspira este libertatea de a o vedea. Este o admiratie compulsiva. Nu vrea sa se acupleze cu ea necontenit, dar de privit ar privi-o mereu. Nu de placerea sexului are nevoie, ci de placerea privitului.

  In delirul lui amoros, in aceasta pasiune nebuneasca, el este sublim. E greu de spus daca, reciproc, e si el frumos. Dar indiscutabil, prin pofta lui intesa de a o privi si de a o admira, e viril!


 • Commentaires

  1
  Dimanche 27 Décembre 2009 à 15:54
  Discretia privirii
  La multi ani! Iata eu sunt una care nu tace si nici nu clocoteste! Sa mi te imaginez cum te uiti la o frumusete aproape perfecta? Privind prea mult distrugi perfectiunea. O arzi cu privirea! Priveste cu discretie, nu hulpav. Tocmai pentru ca esti liber. Gust-o! Nu o manca!
  2
  Dimanche 27 Décembre 2009 à 19:35
  privirea
  nu erau ochii ferestrele sufletului? mai mult decat orice alta parte a trupului? un schimb de priviri poate fi mai intim decat o acuplare.
  3
  Jeudi 31 Décembre 2009 à 15:15
  Cele bune!
  Servus! La multi ani de ginduri bune si rinduri inspirate! Numai bine!
  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :